Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Στάθης Κεφαλίδης: "Οι Ελληνες είμαστε σημαντικοί..." (όταν διαχειριζόμαστε ευρωπαϊκά κονδύλια;)


"Βαρυσήμαντες" δηλώσεις έκανε (για άλλη μία φορά) ο εκπρόσωπος της ελληνοαμερικανικών συμφερόντων οργάνωσης ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα και διευθυντής στην Αναπτυξιακή Ροδόπης Στάθης Κεφαλίδης.

Ο "κύριος Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής" μεταξύ άλλων τόνισε...
...ότι "οι Έλληνες μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι, να συνεργαστούν με τους καλύτερους, και να επιτύχουν τα καλύτερα", δηλαδή σε ελεύθερη δική μας μετάφραση οι "καλύτεροι" είναι τα παιδιά του παλαιού κομματικού συστήματος που όπως ο ίδιος, οι οποίοι βρέθηκαν σε θέσεις - κλειδιά και πλέον θέλουν να μας "σώσουν" ξανά.

Κάτι σαν τους "άριστους" του Κυριάκου δηλαδή!

Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα Inkomotini ο οποία και "λιβανίζει" πρώτη - πρώτη τέτοιου είδους πρόσωπα και δηλώσεις "Εντοπίζοντας την υπεραξία των αρχών και των αξιών του Ελληνισμού που αποτέλεσαν θεμελιώδεις συνθήκες οικοδόμησης του δυτικού πολιτισμού, ανέδειξε την αναγκαιότητα «να ξαναβρούμε τη χαμένη περηφάνια και αξιοπρέπειά μας», και συνεπακόλουθα έδειξε τον δρόμο της αναγέννησης της Ελλάδος…".

Ποια όμως είναι η "χαμένη περηφάνια και αξιοπρέπεια" της Ελλάδας και ποιον "δρόμο" πρέπει αυτή να "ξαναβρεί";

Αν λάβουμε υπόψη ανακοίνωση πολιτιστικού συλλόγου της Κομοτηνής στον οποίο είναι πρόεδρος ο "κολλητός" του Κεφαλίδη (και πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής) Τζαμπάζης στην οποία ο σύλλογος εξυμνεί τον Κατσίφα και τις πράξεις του (που τον οδήγησαν στον θάνατο από πυρά της αλβανικής αστυνομίας) ...ίσως να πάρουμε μία μικρή ιδέα.

Ωραίος "ελληνιζμός" Κεφαλίδη και Τζαμπάζη!

Ακροδεξιά - ελληναράδικη κομματίλα των Στοών και των ευρωπαϊκών κονδυλίων σε πλήρη ιδεολογική ταύτιση με τους Αδώνηδες και τους Μιχαλολιάκους!

Και μη χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.