Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ο αρθρογράφος Δ.Χ. εναντίον του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο blog Inkomotini


Ιδιαίτερα αιχμηρή έως και επιθετική έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η ιστοσελίδα Inkomotini ξαφνιάζοντας πολλούς αναγνώστες της!

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα συγκροτείται από άτομα που έχουν υπάρξει ευνοημένοι της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Καραμανλή την προηγούμενη δεκαετία και ως εκ τούτου η θέση τους τόσα χρόνια ήταν ...άκρως νεοδημοκρατική!

Ολα αυτά όμως παλιά, καθώς εδώ και 1 και βάλε χρόνο η ιστοσελίδα έχει τραβήξει προς ...ΣΥΡΙΖΑ μεριά!

Η μεγάλη αλλαγή στην ιστοσελίδα της Κομοτηνής οφείλεται κατά πολύ στον άρθρογράφο...
...ο οποίος καταπιάνεται κυρίως με ζητήματα που αφορούν τον πρώην βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη. Δηλαδή κυρίως αρνητική κριτική για τον κουμπάρο και πρώην "δεξί χέρι" του πρώην πρωθυπουργού Καραμανλή!

Πρόσφατο δείγμα γραφής του συγκεκριμένου αρθρογράφου είναι το παρακάτω το οποίο κατακρίνει και πάλι τον πρώην βουλευτή Ροδόπης Στυλιανίδη:

https://archive.fo/my0gK

Ενοχλημένα από την αλαζονεία που συνεχίζει να επιδεικνύει ο τέως βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, εμφανίζονται αρκετά στελέχη της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ, καθώς και παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Μετά από το πρόσφατο ατόπημα του βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έχρισε τον κ. Στυλιανίδη…«επικεφαλής» του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στη Ροδόπη (σε εκλογές που θα διεξαχθούν με σταυρό και όχι με λίστα), η εύλογη αντίδραση του τελευταίου θα ήταν, αν όχι να αναγνωρίσει το ατυχές της επίμαχης δήλωσης, τουλάχιστον να σιωπήσει. Ωστόσο, πιθανόν να σκέφτηκε ότι η καλύτερη άμυνα…είναι η επίθεση. Έτσι προέβη στην αμίμητη δήλωση «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να χρισθώ εκπρόσωπος της πατρίδας μου από κανέναν» (εφημερίδα «Χρόνος», 21/2/2019), επικαλούμενος ουσιαστικά τη μακρά «προϋπηρεσία» του στον βουλευτικό θώκο και σε κυβερνητικές θέσεις.

Βέβαια, με βάση το συγκεκριμένο σκεπτικό, δέον θα ήταν να μην υπάρξουν άλλοι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ή και γιατί όχι, να μη διεξαχθούν καν εκλογές στον νομό Ροδόπης, αλλά να αποδοθεί κατευθείαν η βουλευτική έδρα στον κ. Στυλιανίδη. Χάριν…προϋπηρεσίας!

Πάντως, επιμελώς ο πρώην βουλευτής απέφυγε να αναφερθεί στην ουσία του ζητήματος που ανέκυψε μετά από το ατόπημα του κ. Καραμανλή, που ήταν όχι τόσο το γεγονός ότι τον έχρισε υποψήφιο προτού αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της ΝΔ, αλλά το ότι τον όρισε και επικεφαλής σε εκλογές όπου δεν υφίσταται τέτοια θέση.

Τέλος, ενδιαφέρον θα είχε αν ο κ. Στυλιανίδης προέβαινε στη συγκεκριμένη δήλωση μερικούς μήνες νωρίτερα, όταν η προειδοποίηση του κ. Μητσοτάκη πως θα διαγράφει τα στελέχη που προκαταλαμβάνουν αποφάσεις του, ήταν πιο «φρέσκια» και πιο ισχυρή. Όπως θυμόμαστε όμως, εκείνη την εποχή ο τέως βουλευτής Ροδόπης πραγματοποιούσε «καμουφλαρισμένες» προεκλογικές περιοδείες που τις ονόμαζε… «κύκλους ενημερωτικών ομιλιών για τους πολίτες της Ροδόπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.