Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Οι ριψοκίνδυνες επιλογές του Ντίνου Χαριτόπουλου


Δεν γνωρίζουμε αν η επιλογή του τίτλου σε αυτό το δημοσίευμα είναι του ίδιου του Ντίνου Χαριτόπουλου, εκδότης εφημερίδας είναι και ο ίδιος ή της κομοτηναίικης εφημερίδας που τον στηρίζει διαφημιστικά. Οπως και να έχει όμως ένας σωστότερος τίτλος για όλη αυτή την κατάσταση θα μπορούσε να είναι ....."διαφημιστής να σου πετύχει"!!!

Και εξηγούμαστε...


Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Ντίνος Χαριτόπουλος "υπόσχεται" να μας γυρίσει στα παλιά. Η μήπως αυτό είναι μία συγκεκαλυμμένη απειλή;


Δηλαδή με λίγα λόγια τι μας υπόσχεται ο φίλτατος Ντίνος για τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών που διεκδικεί και παρασκηνιακά στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ και Βούλα Ελευθεριάδου της Νέας Δημοκρατίας;

  • Πως θα συνεργαστεί, ως δήμαρχος, με τα χρυσωρυχεία;
  • Πως θα κατηγορηθεί ξανά στα δικαστήρια ο ίδιος για διάφορες υποθέσεις που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε;

Γιατί όταν ήταν δήμαρχος πριν μία 20ετία, αυτά συνέβησαν και πολλά περισσότερα.


Σίγουρα τα "παλιά" δεν ευνοούν τον Ντίνο Χαριτόπουλο. Καλύτερα θα ήταν να παρουσίαζε κάτι καινούριο. Αυτός ή οι διαφημιστικές εφημερίδες που ανέλαβαν την προπαγάνδα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.