Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Οι ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις στην Ροδόπη είναι ...γαλάζια υπόθεση!


Η Νέα Δημοκρατία ως αστικό - καπιταλιστικό κόμμα είναι πολύ λογικό να έχει άμεση σχέση με το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και φυσικά με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Αλλωστε ο "εθνάρχης" Καραμανλής ήταν αυτός που μας έβαλε στην ΕΟΚ.

Στην Ροδόπη το κόμμα της "Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης" όπως είναι λογικό διαθέτει ουκ ολίγα στελέχη καταρτισμένα και εξειδικευμένα στην προσέλκυση και διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Τα κυριότερα από αυτά είναι...



...ο πρώην βουλευτής και πρώην κορυφαίος υπουργός προερχόμενος από τον τόπο μας Ευριπίδης Στυλιανίδης, η πρώην υποψήφια δήμαρχος με τον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας και στέλεχος διαφημιστικών και αναπτυξιακών επιχειρήσεων Φελίνα Καζάκου και ο σημερινός υποψήφιος δήμαρχος, νυν πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης και ιδιοκτήτης οικονομοτεχνικού γραφείου διαχείρισης επενδύσεων Αντώνης Γραβάνης.

Λυπούμαστε που ορισμένοι δημοσιογράφοι της περιοχής επιχειρούν να απαξιώσουν την εγνωσμένη αξία των λαμπρών πολιτικών στελεχών στα οποία όλη η Θράκη εναποθέτει τις ελπίδες της!

Δημοσιεύματα όπως το παρακάτω το μόνο που μπορεί να προκαλέσουν είναι την τοπική συσπείρωση των γαλάζιων οπαδών και ψηφοφόρων ώστε να ξαναστείλουν στην Βουλή τον μοναδικό Ελληνα και Χριστιανό βουλευτή της Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη και στην καρέκλα του δημάρχου Κομοτηνής τον άξιο οικονομολόγο, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ροδόπης και αγαπητό σε όλους Αντώνη Γραβάνη.

Οσο για την όμορφη Φελίνα, η καταλληλότερη θέση για την ίδια ίσως είναι η θέση της Προέδρου του ΔΝΤ!

www.paratiritis-news.gr/article/212107/Duo-dikografies-kata-tou-Euripidi-Stulianidi-sti-Bouli


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.