Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η δήμαρχος Καβάλας, με μαλλί ΠΑΝΚ και μακεδονικές σημαίες ..."καταβρόχθισε" δημοτικό σύμβουλο!


Η πληθωρική προσωπικότητα της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα είναι γνωστή στο πανελλήνιο καθώς, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε η μία γκάφα ακολουθούσε την άλλη με αποτέλεσμα να απασχολεί συνεχώς όχι μόνο τα τοπικά αλλά και τα πανελλαδικής εμβέλειας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αυτή την φορά όμως φαίνεται πως η πληθωρική Δήμητρα, ή αλλιώς "θείτσα" (όπως την αποκαλούν οι Καβαλιώτες) ξεπέρασε τον εαυτό της και...
..έδωσε ένα απίστευτο σόου μπροστά στις κάμερες που θυμίζει παλιά καλή ελληνική κινηματογραφική ταινία!


Ολα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα Καβάλας με εκπρόσωπο δημοτικό σύμβουλο, αποφάσισαν να παρευρεθούν στην συνεδρίαση για να εκφράσουν παράπονα για την μεταχείρισή τους από την παρούσα δημοτική αρχή. Τους κατοίκους εκπροσώπησε δημοτικός σύμβουλος της περιοχής ο οποίος και, όταν η δήμαρχος του είπε πως μάλλον εκείνος ευθύνεται για την κατάσταση γιατί δεν πήγε στο γραφείο της να την ενημερώσει, της απάντησε πως την τελευταία φορά που παρευρέθηκε στο γραφείο της, η ίδια τον έβρισε και τον έδιωξε!

Ποιος είδε την Δημητρούλα και δεν την φοβήθηκε! Στην απάντησή της "επί προσωπικού" η δήμαρχος θυμήθηκε πως ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ήταν παλιά στην δική της παράταξη αλλά μετά ανεξαρτητοποιήθηκε, πράγμα που την είχε πληγώσει πολύ και μέσα σε ένα ρεσιτάλ ειρωνείας και χλεύης έκανε τον δημοτικό σύμβουλο ...με τα κρεμυδάκια!

Στον χορό μπήκε και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλλης Παππάς ο οποίος κι ενώ η δήμαρχος εξακολουθούσε να "στολίζει" γενεές 14 τον δημοτικό σύμβουλο που μίλησε στην αρχή, την αποκάλεσε "Κατίνα" με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να προσπαθεί να καλύψει την δήμαρχο!

Στην συνέχεια παρενέβησαν γυναίκες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Τσανάκα οι οποίες δήλωσαν πως θίχτηκαν από τον Βαγγέλη Παππά και ...η συνέχεια επί της οθόνης!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.