Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Η Φελίνα Καζάκου εκτός εκλογικής διαδικασίας - Στηρίζει Αντώνη Γραβάνη


Τον δημοτικό της σύμβουλο και επαγγελματικό της συνεργάτη Αντώνη Γραβάνη αποφάσισε να στηρίξει εκλογικά η σημερινή δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής και επικεφαλής του συνδυασμού Εμείς η Πόλη Φελίνα Καζάκου.

Ετσι η ίδια κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται εκτός δημοτικού συμβουλίου μετά τις εκλογές. Βεβαίως τόσο καιρό που βρισκόταν εντός δεν μπορούμε να πούμε πως συνέβη και κάτι.

Την ανακοίνωση έκανε...
... στο ραδιόφωνο του Χρόνου:

https://www.xronos.gr/politiki/felina-kazakoy-ypostirizo-tin-prospatheia-toy-antoni-gravani

Δηλώνει ευθύς εξαρχής πως στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής Αντώνη Γραβάνη, ενώ αποκαλύπτει πως δεν θα είναι υποψήφια ως δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Γραβάνη, καθώς η αυτοδιοικητική πορεία μετά από 12 χρόνια στον Δήμο Κομοτηνής έχει κλείσει. Η νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου, πήρε την πρωτοβουλία το 2014 να τα βάλει τελευταία στιγμή κόντρα στον πολύ δυνατό τότε Γ. Πετρίδη και συγκέντρωσε περί του 20%, αλλά ενόψει 2019 δηλώνει ότι είναι στο πλευρό του Αντ. Γραβάνη.

"Στέκομαι δίπλα και θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, τόσο εγώ όσο και η δημοτική μας παράταξη, τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Γραβάνης. Είναι μια από κοινού απόφαση με όλη τη δημοτική παράταξη να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια", λέει στο ράδιο Χρόνος 87,5fm η αυτοδιοικητικός, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον 'διάδοχό' της κο Γραβάνη, που "διαθέτει τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία δώδεκα χρόνων, όπως επίσης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την επιχειρηματικότητα. Στο νέο πλαίσιο πλέον που χτίζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση πιστεύω ότι τέτοια πρόσωπα πρέπει να είναι μπροστά και να μπορούν να υποστηρίξουν τις αντίστοιχες θέσεις όπως αυτή του δημάρχου", διευκρίνισε.

Εκτός Δήμου Κομοτηνής, μέσα στην πολιτική

Η κα Καζάκου αποκαλύπτει ότι δεν θα την ξαναδούμε, μετά από δώδεκα χρόνια συνεχών εκλογικών επιτυχιών της, στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής. "Τα έχω πολύ καλά με την συνείδησή μου (...). Με τον κο Πετρίδη και την κα Μενεσελίδου είμαστε τα παλαιότερα αυτοδιοικητικά στελέχη στον Δήμο Κομοτηνής, συνεπώς πιστεύουμε και δώσαμε έναν αγώνα, ότι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη την πόλη.

Εγώ 12 χρόνια τώρα μέσα από διαφορετικές θέσεις νομίζω έδωσα στον κόσμο το στίγμα μου και την διάθεσή μου να γίνουν πράγματα", είπε διευκρινίζοντας ότι γυρνάει μεν σελίδα, αλλά παραμένει ενεργή, τόσο ως πολίτης, και εθελόντρια στα χωριά SOS κι αλλού, όσο και στο πολιτικό σκηνικό, όπου επιφυλάσσεται πως "πολύ σύντομα θα γνωρίζετε και τα επόμενα πολιτικά μου βήματα. Η παρουσία μου στην αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού έχει κλείσει. Δεν βιάζομαι για τις όποιες αποφάσεις μου".

"Η Κομοτηνή χρειάζεται αλλαγή σελίδας"

Βεβαίως, μέχρι και τις δημοτικές εκλογές η κα Καζάκου παραμένει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, και συνεχίζει την κριτική της σε όσα δεν την βρίσκουν σύμφωνη με την διοίκηση Πετρίδη. "Η πόλη χρειάζεται συνεργασίες και νέες ιδέες. Πρέπει να βλέπουμε το πώς μπορεί η Κομοτηνή να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις την επόμενη δεκαετία, αυτό είμαι σίγουρη ότι μπορεί να το υποστηρίξει ο κος Γραβάνης. Γιατί έχει την τεχνογνωσία να υποστηρίξει αύριο την θέση του δημάρχου και λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, που και από εκεί διαθέτει μια μεγάλη εμπειρία".

Καταληκτικά, η κα Καζάκου δηλώνει βέβαιη ότι "ο κος Γραβάνης μπορεί να το κάνει (σ.σ. το να είναι δήμαρχος) καλύτερα από όλους" και καταλήγει στο ότι "η Κομοτηνή πρέπει να αλλάξει σελίδα", εξηγώντας όμως πως μέχρι αυτό να γίνει θα είναι παρούσα να αναδεικνύει τα κακώς κείμενα.


1 σχόλιο:

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.