Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τάσου Βαβατσικλή εναντίον ταξιτζήδων!


Προγραμματικές δηλώσεις έκανε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάσου Βαβατσικλή και ξεσπάθωσε εναντίον των ταξί τα οποία θεωρεί πως εμποδίζουν στο κέντρο της πόλης!

Μάλιστα υπόσχεται πως εάν εκλεγεί θα προωθήσει να φύγει η πιάτσα ταξί απέναντι από την Εθνική Τράπεζα στην οδό Ορφέως γιατί, λέει, εμποδίζει την κυκλοφορία ενώ θα παλέψει ώστε και οι υπόλοιπες πιάτσες ταξί στο κέντρο της Κομοτηνής να φιλοξενούν λιγότερα οχήματα!

Είναι ο...
...πρώην δημοσιογράφος, πρώην υπάλληλος στην Μπύρα Βεργίνα, διαχειριστής διαφόρων ιστοσελίδων και νυν εισπράκτορας στο ΚΤΕΛ Ροδόπης Παναγιώτης Τσοχλιάς.


Οι ταξιτζήδες μας φταίνε σε αυτή την πόλη κε Τσοχλιά και κε Βαβατσικλή; Και εάν δεν τους θέλουμε στο κέντρο της πόλης, τότε που τους θέλουμε; Μήπως στο βουνό;

Και ερώτημα δεύτερο: είναι θεμιτό ένας υπάλληλος των ΚΤΕΛ να προσπαθεί να εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να εκδιώξει από το κέντρο της πόλης τα ταξί;


Οι σχετικές δηλώσεις βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/tsochlias/posts/10218721321127790


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.