Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Υποψήφιος δήμαρχος ...ζωόφιλος;


Ποιος υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με οργάνωση υπέρ των αδεσπότων της πόλης;

Μάλιστα ακούγεται πως θα έχει και υποψηφίους από αυτή την ομάδα μαζί του, καθώς ήδη τα τηλέφωνα της ομάδας λειτουργούν υπερωρίες υπέρ του συγκεκριμένου υποψηφίου.

Είναι ο...
...Τάσος Βαβατσικλής και τα αδέσποτα είναι ένα από τα καλύτερα επιχειρήματα εναντίον της δημοτικής αρχής Πετρίδη.

Μόνο που εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα:

Ο Γιώργος Πετρίδης, που θα μείνει στην ιστορία της Κομοτηνής ως ο δήμαρχος του "κολαστηρίου" των αδεσπότων της Κομοτηνής, αντλούσε στήριξη από την Ζωοφιλική Κομοτηνής του Παναγιώτη Γκουδουσίδη.

Ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης όμως, μόνιμος επικεφαλής της Ζωοφιλικής Κομοτηνής, μέλος της οποίας είναι ο Γιώργος Πετρίδης γι αυτό και ο Γκουδουσίδης έλυνε και έδενε στον Δήμο Κομοτηνής τόσα χρόνια, ήταν κολλητός φίλος και συνεργάτης με τον πρόωρα θανόντα υιό του Τάσου, τον Νίκο Βαβατσικλή.

Μπέρδεμα;

Ισως όχι.

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει και εύκολα μπορεί ο Γκουδουσίδης να στραφεί εναντίον του Πετρίδη, εφόσον το απαιτήσει ο Τάσος Βαβατσικλής οπότε και θα τον υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες.

Ισως και με ανθοδέσμες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.