Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Συμμετέχει και ο Αρης Γιαννακίδης στις εκλογές;


Είναι ο πρώην περιφερειάρχης μας και πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ έχει δεκαετίες συμπληρωμένης καριέρας ως αυτοδιοικητικός καθώς έχει χρηματίσει και Νομάρχης Ροδόπης αλλά και Αντινομάρχης, στα χρόνια που Νομάρχης ήταν ο Στέργιος Σταυρόπουλος.

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τέτοια εμπειρία να παραμείνει αδρανής;
Ο Αρης Γιαννακίδης, γνωστός σε πολλούς και με το παρατσούκλι "Ο Αρης της καρδιάς μας", μετά την οικειοθελή αποχώρησή του κατά την προεκλογική περίοδο του 2014 (καθώς με τις εκλογές δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου και πάλι ο αείμνηστος Παυλίδης κατάφερε να τον κερδίσει στην δεύτερη Κυριακή κι αυτό με πάρα πολύ μικρό ποσοστό γι αυτό να μη λένε κάποιοι πως "έχασε", η αλήθεια είναι πως δεν ασχολήθηκε) ιδιώτευσε ώστε να ασχοληθεί με την οικογένειά του αλλά και με τις σπουδές του τις οποίες μαθαίνουμε πως ολοκλήρωσε πρόσφατα.

Εδώ και λίγο καιρό όμως συμμετέχει στο παιχνίδι από άλλη σκοπιά, αυτή του "καθοδηγητή" των νέων υποψηφίων στελεχών.


Οπως μαθαίνουμε παίζει για τα καλά στις προεκλογικές ζυμώσεις καθώς προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του τόσο για λογαριασμό της υποψηφιότητας του Γιάννη Γκαράνη για τον Δήμο Κομοτηνής, όσο και για υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει τις προθέσεις του και μάλιστα έχει ήδη λάβει στήριξη από μεγάλο κόμμα.

Ποιος είναι, θα σας το αποκαλύψουμε σύντομα.

Να μη τα λέμε και όλα από την αρχή!

Πληροφόρηση θέλουμε να σας παρέχουμε, όχι να κάνουμε χαλάστρα στους συνδυασμούς!

https://el.wikipedia.org/wiki/Άρης_Γιαννακίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.