Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Οταν ο Χριστόδουλος Τοψίδης δήλωνε πως θα εξαντλήσει την θητεία του στο Επιμελητήριο Εβρου


Συγκεκριμένα έλεγε:


https://www.evros-news.gr/2017/12/03/τοψίδης-θα-μείνω-πρόεδρος-του-επιμελη/


Τοψίδης: Θα μείνω Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Δεν με ενδιαφέρουν Βουλή και Δήμος

Αποφασισμένος να εξαντλήσει και την νέα του θητεία ως Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Έβρου δηλώνει ο μοναδικός υποψήφιος εκ νέου Χριστόδουλος Τοψίδης, στις εκλογές που ξεκίνησαν χθες με την ψηφοφορία στην Ορεστιάδα και συνεχίζονται σήμερα 3 και αύριο 4 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Τοψίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, διευκρίνισε για μια ακόμη φορά ότι δεν τον ενδιαφέρει το Κοινοβούλιο και πιθανή υποψηφιότητα του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά ούτε και οι Δημαρχιακές θέσεις του Έβρου, επειδή σε πρόσφατη δημοσκόπηση εταιρείας το όνομα του αναφέρονταν μεταξύ των υποψήφιων για το δήμο Αλεξανδρούπολης.

“Μέχρι στιγμής δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική. Η στόχευση είναι να εξαντλήσω όλη την θητεία στο τιμόνι του Επιμελητηρίου και μαζί με τους συναδέρφους που θα εκλεγούν θα χαράξουμε την καινούργια πορεία. Τα υπόλοιπα όλα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στο μέλλον δεν αγγίζουν το δικό μου πρόσωπο. Θα βρίσκομαι για τα επόμενα χρόνια στο Επιμελητήριο και δεν με ενδιαφέρουν όσα ακούγονται και γράφονται τόσο για υποψηφιότητα στη Βουλή, αλλά ούτε και οι δημοτικές εκλογές”.

Πάντως σε ένα είχε δίκιο: τελικά δεν τον ενδιέφερε ούτε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ούτε η Βουλή.

Χριστόδουλος, ο ειλικρινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.