Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Συνεχίζονται τα δωράκια του αγωγού ΤΑΡ στους δήμους της περιοχής - Ποια τα ανταλλάγματα;


Πότε με ασθενοφόρα, πότε με απορριμματοφόρα ο αγωγός ΤΑΡ δεν σταματά να υπενθυμίζει την εδώ παρουσία του, κάνοντας βέβαια και την ανάλογη διαφήμιση της κοινωνικής του δράσης.

Από τον Εβρο ως την Καβάλα και την Δράμα ο ΤΑΡ δίνει και δίνει και δίνει... αλλά με ποιο αντάλλαγμα; Και με ποια κριτήρια; Αυτά δεν ανακοινώνονται ποτέ.

Μόνο οι προσφορές πάνε κι έρχονται και οι χαμογελαστές φωτογραφήσεις.

Αυτή την φορά δώρισε ένα...
...απορριμματοφόρο στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Δείτε το δημοσίευμα:

https://www.xronos.gr/epikairotita/o-dimos-alexandroypolis-parelave-ena-aporrimmatoforo-apo-ton-agogo-tar

Ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ως δωρεά από την εταιρία υλοποίησης του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΡ. Η προσφορά του οχήματος από τον ΤΑΡ έγινε στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η εταιρία και αγγίζουν το ποσό των 10 εκ ευρώ σε όλες τις περιφέρειες από τις οποίες διέρχεται, όπως εξήγησε ο κος Σπύρος Νάκος, που εκπροσώπησε τον ΤΑΡ στην παράδοση.

"Το όχημα προέρχεται από το πρόγραμμα "Προορισμός η Προστασία" και το οποίο απευθύνεται στις τοπικές κοινωνίες από όπου περνάει ο αγωγός σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Είναι ένα πρόγραμμα που αφορά πάνω από 10 εκ ευρώ κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων το οποίο υλοποιεί ο ΤΑΡ. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία και εύχομαι το όχημα να συμβάλει πραγματικά στην καθαριότητα της πόλης", είπε χαρακτηριστικά ο κος Νάκος.

Β. Λαμπάκης: "Ευχαριστούμε τον ΤΑΡ και περιμένουμε και τα υπόλοιπα έργα"

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης αφού ευχαρίστησε τον ΤΑΡ για την προσφορά του οχήματος αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα έργα που πρόκειται να γίνουν στο δήμο Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΤΑΡ.

Πρόκειται για παραδόσεις τριών ακόμη οχημάτων βαρέως τύπου, που είναι αναγκαία για τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, αλλά και για δύο σημαντικά εγγειοβελτιωτικά έργα. Το πρώτο αφορά την αποκατάσταση ενός αγωγού άρδευσης στον οικισμό του Πέπλου της δημοτικής ενότητας Φερών (σ.σ. επί αυτού αναμένεται η οριστική απάντηση της κεντρικής διοίκησης της εταιρίας) και το δεύτερο είναι μία γεώτρηση στην δημοτική ενότητα Τραϊανούπολης, που θα συνδράμει την επένδυση εκμετάλλευσης της γεωθερμίας που υλοποιεί στην περιοχή ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Ένα ακόμη απορριμματοφόρο στον στόλο του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Το απορριμματοφόρο που προσέφερε ο ΤΑΡ στον Δήμο Αλεξανδρούπολης λογίζεται ως ιδιαίτερα σημαντικό καθώς ο στόλος του έχει "γεράσει" και η ενίσχυσή του είναι επιτακτική ανάγκη. Στην ίδια κατεύθυνση, ο δήμος Αλεξανδρούπολης περιμένει ένα ακόμα όχημα που αγόρασε με δικά του έξοδα και το οποίο μάλιστα θα μπορεί να διαχειρίζεται τους υπόγειους κάδους που θα τοποθετηθούν στην Αλεξανδρούπολη το επόμενο διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε με γνώση, υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οχι προβοκάτσιες, όχι παραπληροφόρηση, όχι τρολιές. Παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Οι λέξεις έχουν δύναμη για να αποκαλύψουν ή για να πληγώσουν. Προτιμήστε το πρώτο χωρίς να κάνετε το δεύτερο. Ευχαριστούμε.